P15204681

Павло Лозинський,
пресвітер церкви

Павло Лозинський – народився та виріс у Львові в християнській сім’ї пресвітера. З дитинства знав Біблію, але певний період юності жив подвійним життям. В 16 років зробив свідомий вибір довіритись Христу як Спасителю і слідувати за Ним.  На початку 2000-их разом з батьками та молодшими братом і сестрою емігрував в Канаду. Після 5 років проживання там та служіння в одній з місцевих церков відчув поклик від Бога повернутися в Україну, щоб служити своєму народу і направляти його до Христа. З 2005-го року служив помічником пресвітера та лідером прославлення в церкві “Осанна”, м. Львів. В 2010-у році разом з командою однодумців почав дочірню церкву “Божий Задум”, в якій зараз служить пресвітером.

Одружений з Галиною, прекрасною дружиною і помічницею в служінні. Разом виховують двох чудових донечок – Софію та Христину.

Павло любить щире глибоке спілкування, також цінує хорошу музику, співає, грає на гітарі, пише пісні. А ще – Павлу подобається подорожувати, він любить собак і цікавиться баскетболом.

 

Роман, Іванка, Лука та Меланія Дубінці
Роман, Іванка, Лука та Меланія Дубінці

Роман Дубінець,
диякон церкви

Народився 6-го січня 1986 року у місті Сколе на Львівщині. Закінчив фізичний факультет Львівського національного університету імені Іванка Франка. Навчаючись на третьому курсі через свідчення друга увірував у Ісуса Христа як свого Спасителя. Брав участь у музичному прославленні церкви “Осанна”. В 2010 році з командою інших християн брав участь у заснуванні церкви “Божий Задум”. Одружений, вони з дружиною Іванкою виховують двох дітей – Луку та Меланку.

У 2016 році рукопокладений на дияконське служіння П.Лозинським, Д. Колесником, О.Пастухом. В церкві служить душеопікунством та проповіддю в неділю.

 

Євген Кульчицький,
диякон церкви

Народився 30-го жовтня 1991 року у місті Євпаторія, АР Крим. Після переїзду з сім’єю до Львова навчався в музичному училищі ім. С.П.Людкевича. Саме коли був студентом третього курсу, повірив в Христа як свого Господа і Спасителя. В червні 2010 року прийняв водне хрещення. Після здобуття музичної освіти поступив на навчання в Ірпінську Біблійну Семінарію. У 2016 році успішно закінчив навчання в семінарії і отримав диплом бакалавра пасторського служіння. Одружений. Дружина – Інна.

У 2016 році був рукопокладений П.Лозинським, Д. Колесником, О.Пастухом на служіння диякона в церкві “Божий Задум”. Займається служінням молоді і студентам.